Orvos Válaszol

Csecsemő- és gyermekgyógyászat kategória

Dr. Németh László

Dr. Németh László (csecsemő-és gyermekgyógyászat, természetgyógyászat) válasza
a Hasfájás kérdésre

Hasfájás

Tisztelt dr úr/nő!

Kérem szakvéleményét a csatolt képről hogy van e a gyermeknél aggódni valónk szervi ok miatt  a bél fal vastag és a folyadék miatt!

9 éves fiú visszatérő hasi fájdalom!székrekedéses volt,most nincs gond kb 1 éve más naponta van széklet, gyümölcs és víz fogyasztó a gyermek azzal nincs gondunk viszont az iskola nagyon stresszes és nehezen megnyíló fiú és mostanában egyre sűrűbb panasz a hasi fájdalommal viszont egyre jobban nyílik meg a kis lelke felém aminek nagyon örülünk!középen faj neki vasat kell szednie más gondja nincs nem hány nincs hasmenés és székelési inger sem láz' csak hasfájás!az iskolába mentem mais érte mert fajt neki!moat először fordult elő vele általában este és reggel fáj neki!

rossz evő a suliba keveset itthon pedig farkas éhes!viszont a súlya a megnövekedett étvágytòl nő!9 éves 134 cm 32 kg!kb 3 éve megy h 3-4 havonta fajt neki 3 hónapja viszont sűrűbben panaszkodik rá fekvés és borogatásra legtöbbször múlik!Tavaly ha fajt neki eltelt  az a 4-5 óra magától szűnt  állandóan rohantunk az ügyeletre vele persze az orvos cataflamot irt neki rá azt mondta Lelki gond....rendezett család vagyunk és szeretetben neveljük már nem tudom mit csináljak hova vigyem!Tanácsát nagyon szívesen fogadom!Tisztelettel!

Válasz:

Az ultrahanglelet nem kórjelző. Valószínűleg funkcionális bélbetegség vagy a pszichés háttér szerepe emelhető ki. Az iskola szerepe valószínűsíthető. Átfogó bélflórajavítás hasznos lehet.

Tegye fel a kérdését!

Jelentkezzen szakértőnek!

Ismerje meg szakértőinket!