Orvos Válaszol

Nemi betegségek kategória

Dr. Tisza Tímea

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza
a HIV fertőzés kérdésre

HIV fertőzés

Kedves Doktornő/Doktor Úr! Elkepzelhetőnek tartja hogy a rizikós együttlét után (aktus kizarólag oralis módon) 3-hónap elteltével bőrgyógyászati utasítasra elvégzett HIV teszt negatív lett, de ugyanakkor pozitív vagyok ? Köszönöm válaszát! 

Válasz:

Nem.Ennyi ido utan az eredmeny tokeletesen biztos.

Tegye fel a kérdését!

Jelentkezzen szakértőnek!

Ismerje meg szakértőinket!