Orvos Válaszol

Szakértői adatlap

Kramer Ágnes 

Kramer Ágnes

14 kérdésre válaszolt

Kategóriái: szenvedélybetegség, függőség, alternatív gyógymód, természetgyógyászat

Szakterülete: szenvedélybetegség, függőség, alternatív gyógymód, természetgyógyászat

Kérdezek tőle

Bemutatkozás

Mindig érzékeny, segítőkész és figyelmes voltam mások problémája iránt. Mindig hajtott a segíteni akarás vágya. Láttam sok betegséget, fájdalmat, mely által empatikus, beleérző, belelátó készségem kialakulhatott. Módszereim a fülakupunktúra, elektroakupunktúra,  táplálkozásterápia, Bach virágterápia, Schüssler-só terápia, speciális akupunktúrás pontok kezelése Park Je-Wou szerint kézen, lábon, fülön, Acu-tape terápia.

Ezek segítségével sok betegség gyógyítható:

Szer és nem szerfüggő addikciók, szorongások, stressz, feszültség, depresszió, emésztési problémák, ízületi és izomfájdalomak, gyulladások.

Számos civilizációs betegség, mint pl. a metabolikus szindróma, túlsúly, inzulin rezisztencia, cukorbetegség, magas vérnyomás, szívbetegségek, hormonbetegségek, köszvény, allergia, az IBS, szervezet szintű gyulladások, autoimmunbetegségek, termékenységi problémák, klimax, PMS, PCOS.

Felülvizsgálom eddigi leleteit, számítógépes állapot felmérést készítek, megbeszéljük életviteli szokásait és személyre szabott egyedi terápiás tervet készítek. Célom nemcsak a tünetek megszüntetése, hanem a kiváltó okok felkutatása és azok kezelése is.

Specialitásom, a táplálkozással összefüggő állapotok, betegségek terápiája. Túlsúly, pajzsmirigy problémák, hormon egyensúly tanácsadás.

Tanulmányok:

Meridián- Diagnosztika és terápia,

Akupunktúra és TCM a PROGNOS® rendszerrel, szervezetbarát anyagok vizsgálata

Nadzsal Screeneing, (USA)

Paleolit étkezési tanácsadó

Fülakupunktúrás addiktológus

Speciális akupunktúrás pontok kezelése Park Je-Wou szerint: kézen, lábon, fülön

Acu-Tape terapeuta

Tagságok:

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

Magyar Evolúciós Orvostudományi Társaság 

14 kérdésre válaszolt:

Kramer Ágnes válasza

Alkoholizmus kezeléséhez milyen orvoshoz kell fordulni?

Kedves Kérdező! Ebben a témában javasolt felkeresni addiktológust. A gyógyszeres kezelés mellett nagyon hatékony kiegészítő kezelés a fülakupunktúra, melyet csak szakember, fülakupunktúrás addiktológus végezhet. Kramer Ágnes, fülakupunktúrás addiktológus

Megnézem a kérdést

Kramer Ágnes válasza

Klimax

"Alkalmazható a szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére változó korban lévő nőknél, a menstruációs ciklus elmaradását kísérő panaszok esetén, úgymint hőhullámok, szívdobogásérzés, alvászavarok, hangulati zavarok, nyugtalanság, idegesség, továbbá a változás éveiben fellépő reumás megbetegedésekben." - azaz, a kísérő panaszok ellen. Homeopátiás szer, vagyis legrosszabb eseteben nem történik semmi. A progeszteron- és ösztrogénszint csökkenése vezet a menstruációhoz. Sokszor az alacsony progeszteron szint az E-vitamin hiány eredménye. Vagyis érdemes legalább 110-150 mg E-vitamint fogyasztani naponta. Figyelem, a legtöbb E készítmény csak alfa tokoferolt tartalmaz, ami nem kielégítő, csakis a vegyes tokoferolok. Ezt ajánlom: http://vitaminvilag.hu/vitaminok/termekek/gal-e-vitamin Kramer Ágnes, természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, táplálkozási szakértő, hormonspecialista

Megnézem a kérdést

Kramer Ágnes válasza

Lipóma/atheróma esetén a javasolt eljárás kisgyereknél

Ha semmilyen panaszt nem okoz, pl. nyomásra fájdalom, nincs begyulladva, nem kell altatásos műtét, de mindenképp sebész kezeli, műtéti eljárással, helyi érzéstelenítésben kivágja azt, és minden esetben szövettani vizsgálatra küldi. Nincs tudományosan bizonyított, hatékony, alternatív megoldás, sem az étkezési szokások megváltoztatása, életmódváltás, bármiféle masszázs vagy kenőcs, tinktúra, mely segíthet. Ha gyulladt, akkor a gyulladást meg kell szüntetni, pl. jegeléssel, antibiotikumos kenőcsökkel – ha tályog alakul ki, mindenképpen fel kell nyitni, a gennyet ki kell üríteni. Tekintettel, hogy kisgyerekről van szó, tanácsos gyengéden leragasztani úgy, hogy magára a lipómára ne ragasszunk rá, elkerülve így a lehetséges sérüléseket, vagy azt, hogy önkéntelenül piszkálja, elvakarja. De elterjedni nem fog.

Megnézem a kérdést

Jelentkezzen szakértőnek!

Ismerje meg szakértőinket!

Tegye fel a kérdését!