Orvos Válaszol

Szakértői adatlap

Dr. Szabó László - Protézisrögzítés specialista

Dr.  Szabó László

2 kérdésre válaszolt

Kategóriái: protézisrögzítés és műfogsorkészítés, fog- és szájápolás

Szakterülete: fog- és szájápolás

Kérdezek tőle

Bemutatkozás

Üdvözlöm, Dr. Szabó László vagyok, a Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója. 15 éves implantológiai tapasztalattal 2011-ben született meg Magyarországon az első és máig egyetlen, kizárólag teljes rögzített fogpótlással foglalkozó rendelője. Ez idő alatt több mint 2000 elégedett páciensünk részére végeztük el nagy sikerrel a Fixfogsor® Protézisrögzítést, amely segítségével valóban jól használható, rögzített kivehető teljes műfogsort kaptak.

Garancia a rendkívül magas szakmai munkára

Intézményünk legnagyobb szakmai erőssége az erős SPECIALIZÁLTSÁG.

Ugyanis a Fixfogsor® Rendelő Magyarország első, és mai napig az egyetlen kizárólag műfogsorkészítésre és protézisrögzítésre specializálódott magánrendelője. Ez azt jelenti, hogy más kezelés iránt érdeklődő pácienseket nem fogadunk. Természetesen a protézisrögzítés előtt esetlegesen szükséges egyéb kezeléseket elvégezzük.

Ebből fakadóan szakterületünkön óriási szakmai tapasztalatra tettünk szert.

Amire büszkék vagyunk

1.  A kiemelkedő szakmai munkánk eredményeképpen a rendelőnkben végzett Fixfogsor® Protézisrögzítés rendszer 2016-ban "Mestermunka" különdíjban részesült.

2.  A Fixfogsor® ​ Rendelő 2016-ban az Év magánrendelője versenyen induló, 590 intézmény közül az előkelő III. helyen végzett.

3.  A rendelőnkben végzett protézisrögzítő szolgáltatás neve, a Fixfogsor®. A megnevezés a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett márkanév lett, amely garanciát jelent a hozzánk forduló páciensek számára a magas szakmai színvonalú ellátásra.


Teljes körű tájékoztatás

Nagy hangsúlyt fektetünk az érdeklődők teljes körű tájékoztatására. Számukra részletes online és nyomtatott tájékoztatót biztosítunk, amely igényelhető a www.mufogsorrogzites.hu oldalon.

Szakavatott ügyfélszolgálatunk bármely, a protézisrögzítéssel és műfogsorkészítéssel kapcsolatos kérdésre örömmel válaszol a (06 1) 9000 695-ös számon munkanapokon 8-18 óra között, vagy az info@mufogsorrogzites.hu címen.

Rendelőink megtalálhatóak: Budapest, XIII., Kádár u. 9.-11., Kecskemét, Temes tér 10.

Kollégáink magas szakmai tudással, sok szeretettel és empátiával várják azokat, akik jól használható, rögzített teljes kivehető fogpótlást szeretnének 

2 kérdésre válaszolt:

Dr. Szabó László Protézisrögzítés specialista válasza

Mozgò fogimplantátum

Kedves Marianna! Köszönöm megtisztelő megkeresését! Sajnos a problémájára, kérdésére vizsgálat nélkül nem tudok válaszolni. Több oka lehet az implantátum meglazulásának, ami aztán az implantátum elveszítéséhez vezet. Ínysorvadás, csontritkulás....stb. Mindenképpen fogorvos megkeresését javaslom.

Megnézem a kérdést

Dr. Szabó László Protézisrögzítés specialista válasza

Folyton mozog a műfogsorom, mit lehet tennie vele?

Kedves Kérdező! A Fixfogsor technológia stabil rögzítettséget biztosít a kivehető műfogsor viselőjének. Segítségével a továbbiakban nem lesz szükség a számtalan kellemetlenséget okozó műfogsorrögzítő krém használatára, és számos jó tulajdonsága révén a mostaninál jelentősen magasabb életminőséget biztosít. Weboldalunkon sok hasznos információt olvashat a beavatkozásról: www.fixfogsor.hu. Üdvözlettel: dr. Szabó László a Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója

Megnézem a kérdést

Jelentkezzen szakértőnek!

Ismerje meg szakértőinket!

Tegye fel a kérdését!