Orvos Válaszol

Szakértői adatlap

Dr. Kun István - urulógus

Dr. Kun István

43 kérdésre válaszolt

Kategóriái: urológiai problémák, férfiproblémák

Szakterülete: urológiai problémák, férfiproblémák

Bemutatkozás

1957-ben született Budapesten. Az Arany János gimnáziumban érettségizett 1976-ban. Általános orvosdoktori diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 1986-ban szerzett.

1986-tól a Váci korház urológiai részlegén majd osztályán dolgozik. Urológiai szakvizsgát 1991-ben tette le.

Magán urológiai tevékenységet 1991 óta folytat Vácott, 1996 és 2006 között  a Szobi Szakrendelő Intézetben is magán orvosként dolgozott. 1992 óta magán orvosként foglalkozik az andrológiával is.

oneletrajz

2002-ben adjunktusnak majd 2011-ben főorvosnak nevezték ki.

Beosztás: Kórházi főorvos

Legutóbbi válaszai

Dr. Kun István - urulógus válasza

Erekciós zavar, tesztoszteron szint

Tisztelt Doktor Úr! Merevedési problémáimmal elmentem urológushoz, kiderült, hogy prosztatagyulladásom van. Kettő gyógyszerkúrán vagyok túl. Közben elküldtek vérvételre tesztoszteron szint miatt, kiderült, hogy nagyon alacsony, mindössze 8-as. Orvosom felírt Nebido injekciót teljes árban, ami 27.000-be kerül. Viszont a gyógyszertárban felhívták a figyelmem arra, hogy szakorvosi véleménnyel ki tudom váltani, ha felírja az orvos kedvezményesen, 2.800ft -ért. Felhívtam az urológusom, de sajnos nem volt segítőkész, sőt mondhatnám, hogy nem emberhez méltó módon beszélt velem. Ezt csak azért írtam le, mert őtőle nem tudok tanácsot kérni ez ügyben. A kérdésem az lenne, hogy fel tudom-e íratni egy másik urológussal, vagy egyáltalán fel lehet-e íratni? Válaszát előre is megköszönöm!

Válasz:

8,8 alatti tesztoszteron értéknél urológus, andrológus, endokrinológus, E 2910 Eü emeltre írható 90% támogatással.
Megnézem a kérdést

Dr. Kun István - urulógus válasza

Korai magömlés

Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Sajnos jó ideje a korai magömlés problémájával küzdök, és arra gyanakszom, hogy a makkom túl érzékeny, főleg a pereme körül. Milyen lehetőségek jöhetnek szóba, hogy ez a probléma megszűnjön? Válaszát előre is köszönöm.

Válasz:

Mindenképpen urológiai vizsgálat szükséges.
Megnézem a kérdést

Dr. Kun István - urulógus válasza

Merevedési zavar

Tisztelt Doktor! Párommal nagyon jó a kapcsolatunk, minden téren harmónia van közöttünk, van egy dolog azonban, ami (főleg a páromnak) problémát okoz. Előjáték során létrejön a merevedés (nem mindig teljes, de a behatolás ilyenkor sem probléma), viszont rövid kb. 2-3 perc után lankadni kezd, és van, amikor teljesen lelankad. A párom azt mondja, úgy érzi kimegy belőle a vér. Próbáltunk pár étrend-kiegészítőt kisebb nagyobb sikerrel, de páromat nagyon zavarja a dolog. Párom 50 éves, és dohányzik, szinte sosem volt beteg. Orvoshoz azért nem szeretne fordulni, mert azt mondja úgyis azt mondaná, ne dohányozzon. Aránylag a magömlése is korai szerinte, de szerintem átlagos, és nem is szokott problémát okozni, mert megoldjuk. Várom válaszát. Üdvözlettel: Margit8

Válasz:

Próbálja ki a Viagrát!
Megnézem a kérdést

Dr. Kun István - urulógus válasza

Furcsa sajgás a golyóimban

Jó napot! 48 éves, rendszeres dohányzó, alkoholfogyasztó ember vagyok. Kb. 3 hete állandó furcsa bizsergést érzek a heréimben. Néha enyhén fáj és nyilall. Ön szerint mi lehet ez?

Válasz:

Keressen fel urológust!
Megnézem a kérdést

Dr. Kun István - urulógus válasza

Gyenge sperma ejakuláció

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem olyan jellegű, hogy 33 éves férfi vagyok, párommal egy 1,5 éve próbálkozunk gyereket nemzeni. A sperma eredményem jó, a feleségem nőgyógyászának véleménye az ő egességéről jó, ám nem akar összejönni... Arra figyeltem fel, hogy élvezéskor a sperma ejakulációja nagyon gyenge, azaz inkább kifolyik, mint spriccel. Összefüggésben lehet-e ez azzal, hogy nem tud teherbe esni? El tud-e a sperma jutni oda, ahová kell, ha nincs "kilőve" megfelelően? Válaszát előre is köszönöm.

Válasz:

Keressen fel andrológust!
Megnézem a kérdést

Dr. Kun István - urulógus válasza

Mellékhere-gyulladás

Tisztelt Doktornő/Úr! Két hete mellékhere-gyulladással kerültem orvoshoz. Diflam és Savulin gyógyszereket írt fel. A panaszaim egy-másfél hét után elmúltak. Lement a duzzanat, elmúlt a fájdalom. Viszont a mellékhere alja a here alsó részénél kemény maradt. Nem okoz fájdalmat, nyomásra sem, csak zavar, hogy olyan maradt. Lehet-e vagy kell-e ezzel foglalkozni, vagy ez ilyen fog maradni? Válaszát köszönöm!

Válasz:

A Savulin tovább szedés javasolt, mert a mellékhere-gyulladás mindig együtt jár a prosztata gyulladásával. A mellékhere folyamat lassan gyógyul, és a gömb még sokáig meg lesz.
Megnézem a kérdést

Dr. Kun István - urulógus válasza

Erekciós probléma

Jó napot kívánok! 34 éves vagyok, és egy idő óta merevedési problémáim vannak, ami abban nyilvánul meg, hogy előjáték során minden rendben van, de amikor a behatolásra kerül a sor, akkor hirtelen lankad az erekcióm. Van, hogy már az előjáték során is először van erekció, aztán elmúlik. Szedtem multivitamint, ami után egy ideig rendbe jöttek a dolgok, aztán ismét visszatértek a panaszok. A doktor úr szerint mi lehet a probléma? Válaszát köszönöm.

Válasz:

Andrológiai kivizsgálás szükséges.
Megnézem a kérdést

Dr. Kun István - urulógus válasza

Fitymán lévő fehér apró pattanás szerű kiütések!

Amerikában elő magyar vagyok, és afelől keresem, hogy a fitymámon apró fehér, kemény kiütések vannak. Kinyomni nem lehet, ha próbálom, akkor meg a bőr sértésével lehet, ami vérzik. Sok-sok apró csomónak látszódik. Kérem segítségét, előre is köszönöm! Képet nem szeretnék feltölteni, de amennyiben lehetőség van privátban felvenni a kapcsolatot, hálás lennék!

Válasz:

Forduljon ott urológushoz vagy bőrgyógyászhoz.
Megnézem a kérdést

Dr. Kun István - urulógus válasza

Reggeli erekció

Tisztelt Doktor Úr! A következőt szeretném kérdezni. Észrevettem, nem minden reggel van erekcióm. Éjjelente, ha felébredek, akkor viszont szoktam tapasztalni, hogy van, általában a kora hajnali időszakban. Ilyenkor meg is szoktam tapintani a péniszem, és a merevedés mértéke megfelelő szokott lenni. Időnként spontán magömlés is előfordul éjjel. Ez kórós állapotnak tekinthető? Amúgy 40 múltam, 171 cm magas vagyok és 68 kg, igyekszem sokat mozogni és egészségesen táplálkozni, partenerem jelemleg nincs. Előre is nagyon köszönöm válaszát!

Válasz:

Ezek ebben a korban természetes folyamatok.
Megnézem a kérdést

Dr. Kun István - urulógus válasza

Szexualis baleset

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy a feleségemmel szexuális együttlét közben az anal plug túl mélyre ment. Azt szeretném megkérdezni távozik természetes úton vagy orvosi segítségre lesz szükség?

Válasz:

Forduljon proctológushoz!
Megnézem a kérdést

Összes kérdés

Jelentkezzen szakértőnek!

Ismerje meg szakértőinket!

Tegye fel a kérdését!