Orvos Válaszol

Szakértői adatlap

Kramer Ágnes 

Kramer Ágnes

5 kérdésre válaszolt

Kategóriái: szenvedélybetegség, függőség, alternatív gyógymód, természetgyógyászat

Szakterülete: szenvedélybetegség, függőség, alternatív gyógymód, természetgyógyászat

Bemutatkozás

Mindig érzékeny, segítőkész és figyelmes voltam mások problémája iránt. Mindig hajtott a segíteni akarás vágya. Láttam sok betegséget, fájdalmat, mely által empatikus, beleérző, belelátó készségem kialakulhatott. Módszereim a fülakupunktúra, elektroakupunktúra,  táplálkozásterápia, Bach virágterápia, Schüssler-só terápia, speciális akupunktúrás pontok kezelése Park Je-Wou szerint kézen, lábon, fülön, Acu-tape terápia.

Ezek segítségével sok betegség gyógyítható:

Szer és nem szerfüggő addikciók, szorongások, stressz, feszültség, depresszió, emésztési problémák, ízületi és izomfájdalomak, gyulladások.

Számos civilizációs betegség, mint pl. a metabolikus szindróma, túlsúly, inzulin rezisztencia, cukorbetegség, magas vérnyomás, szívbetegségek, hormonbetegségek, köszvény, allergia, az IBS, szervezet szintű gyulladások, autoimmunbetegségek, termékenységi problémák, klimax, PMS, PCOS.

Felülvizsgálom eddigi leleteit, számítógépes állapot felmérést készítek, megbeszéljük életviteli szokásait és személyre szabott egyedi terápiás tervet készítek. Célom nemcsak a tünetek megszüntetése, hanem a kiváltó okok felkutatása és azok kezelése is.

Specialitásom, a táplálkozással összefüggő állapotok, betegségek terápiája. Túlsúly, pajzsmirigy problémák, hormon egyensúly tanácsadás.

Tanulmányok:

Meridián- Diagnosztika és terápia,

Akupunktúra és TCM a PROGNOS® rendszerrel, szervezetbarát anyagok vizsgálata

Nadzsal Screeneing, (USA)

Paleolit étkezési tanácsadó

Fülakupunktúrás addiktológus

Speciális akupunktúrás pontok kezelése Park Je-Wou szerint: kézen, lábon, fülön

Acu-Tape terapeuta

Tagságok:

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

Magyar Evolúciós Orvostudományi Társaság 

Legutóbbi válaszai

Kramer Ágnes - válasza

Hormonharmonizálás

3-éve agyalapi mirigy daganattal műtöttek, most voltam kontrollvizsglaton, ez egyenlőre rendben. Kb. 10 éve PCOS-t diagnosztizltak nálam és Adimetet szedtem, amit a műtét után abbahagytam, mivel a műtét óta nem jött meg a menszeszem. 2 éve pajzsmirigy alulműködést mutattak ki, szedek rá gyógyszert, rendben van. A mellékvesémen van egy dagat, amit évenként megnéznek, egyelőre alszik. Bőrgyógyászati problémám aknoe inversa, vagy H.S. túlzott szőrősödés. Lehet nem jól gondolom, de minden orvosom nagyon jó, de csak a maga területével foglalkozik, és mivel a problémáim javarészt hormonálisak, jó lenne, ha valaki egyben nézné az egészet. Merre induljak el?

Válasz:

Kedves Kérdező! Szívesen áttekintem a leleteit, megválaszolom kérdéseit. Amiben segíteni tudok, ezen kórképek kiegészítő terápiája, táplálkozás, vitaminok, ásványok személyre szabott ajánlása, alternatív terápiák, teljes életmód váltás kialakítása. http://r-medical.hu/hormonterapia
Megnézem a kérdést

Kramer Ágnes - válasza

Alkoholizmus kezeléséhez milyen orvoshoz kell fordulni?

Szeretném még megkérdezni, hogy az alkoholizmus kezeléséhez milyen doktorhoz kéne fordulni, mert olvastam, hogy vannak gyógyszerek, amik akár segíthetnek, nem csodagyógyszert keresünk, csak hogy elinduljunk egy úton ehhez. Köszönöm előre is válaszát.

Válasz:

Kedves Kérdező! Ebben a témában javasolt felkeresni addiktológust. A gyógyszeres kezelés mellett nagyon hatékony kiegészítő kezelés a fülakupunktúra, melyet csak szakember, fülakupunktúrás addiktológus végezhet. Kramer Ágnes, fülakupunktúrás addiktológus
Megnézem a kérdést

Kramer Ágnes - válasza

Klimax

Tisztelt Doktornő! Köszönöm gyors válaszát, megvettem a Klimakt-Heel tablettát, viszont azt olvastam, hogy a vérzés elmaradásával járó klimaxra használandó. Lehet, hogy butaságot kérdezek, de nekem még nem maradt el teljesen, igaz, hogy hónapokat kimarad, eddig még meg-megjelent, és szeretném is, ha még nem múlna el végleg. Szedhetem így is a tablettát? Köszönöm válaszát. Tisztelettel: Ibolya

Válasz:

"Alkalmazható a szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére változó korban lévő nőknél, a menstruációs ciklus elmaradását kísérő panaszok esetén, úgymint hőhullámok, szívdobogásérzés, alvászavarok, hangulati zavarok, nyugtalanság, idegesség, továbbá a változás éveiben fellépő reumás megbetegedésekben." - azaz, a kísérő panaszok ellen. Homeopátiás szer, vagyis legrosszabb eseteben nem történik semmi. A progeszteron- és ösztrogénszint csökkenése vezet a menstruációhoz. Sokszor az alacsony progeszteron szint az E-vitamin hiány eredménye. Vagyis érdemes legalább 110-150 mg E-vitamint fogyasztani naponta. Figyelem, a legtöbb E készítmény csak alfa tokoferolt tartalmaz, ami nem kielégítő, csakis a vegyes tokoferolok. Ezt ajánlom: http://vitaminvilag.hu/vitaminok/termekek/gal-e-vitamin Kramer Ágnes, természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, táplálkozási szakértő, hormonspecialista
Megnézem a kérdést

Kramer Ágnes - válasza

Lipóma/atheróma esetén a javasolt eljárás kisgyereknél

Olvastam a bőr alatti csomókról szóló cikküket. 5 éves kisgyermekünknél állapítottak meg a fül tövében 2-3 cm átmérőjű, jóindulatú lipómát vagy atherómát. Sebészeti eltávolítást javasoltak (altatásos műtéttel), de ha lehet, elkerülnénk ezt, vagy legalábbis keresnénk alternatív megoldást. Ön javasolná-e az altatásos sebészeti eljárást, vagy egyéb alternatív gyógymód is létezik, esetleg az is jó, ha semmit nem teszünk? Állítólag, amíg nem gyullad be, addig nincs gond, de ha ez megtörténik, akkor nehezebb eltávolítani. Ez nem tudom mit jelent, de ha csak annyit, hogy a gyulladást 1-2 hét alatt meg kell szüntetni, és utána el lehet távolítani, akkor lehet, hogy egyelőre nem erőltetnénk a műtétet. Ami a várakozás ellen szólhat, hogy esetleg megsérülhet-e esés vagy baleset során, és ez eredményezheti-e a lipóma/artheróma elterjedését?

Válasz:

Ha semmilyen panaszt nem okoz, pl. nyomásra fájdalom, nincs begyulladva, nem kell altatásos műtét, de mindenképp sebész kezeli, műtéti eljárással, helyi érzéstelenítésben kivágja azt, és minden esetben szövettani vizsgálatra küldi. Nincs tudományosan bizonyított, hatékony, alternatív megoldás, sem az étkezési szokások megváltoztatása, életmódváltás, bármiféle masszázs vagy kenőcs, tinktúra, mely segíthet. Ha gyulladt, akkor a gyulladást meg kell szüntetni, pl. jegeléssel, antibiotikumos kenőcsökkel – ha tályog alakul ki, mindenképpen fel kell nyitni, a gennyet ki kell üríteni. Tekintettel, hogy kisgyerekről van szó, tanácsos gyengéden leragasztani úgy, hogy magára a lipómára ne ragasszunk rá, elkerülve így a lehetséges sérüléseket, vagy azt, hogy önkéntelenül piszkálja, elvakarja. De elterjedni nem fog.
Megnézem a kérdést

Összes kérdés

Jelentkezzen szakértőnek!

Ismerje meg szakértőinket!

Tegye fel a kérdését!