+10° - +31°
Nincs front

Orvos Válaszol

Hormonális betegségek kategória

Legújabb válaszok Hormonális betegségek kategóriában

Dr. Nyirády Péter (urológus) válasza a Tesztoszteron hiány? kérdésre

Kedves Kérdező! Nagyon fontos lenne tudni, hogy optimális-e a testsúlya, rendszeresen mozog-e (hetente 3-4x), egészségesen és kalóriaszegényen táplálkozik-e? Amennyiben a fentiekben mindegyik kérdésre igen a válasz és panaszai továbbra is fennállnak első lépésben forduljon urológushoz! Ellenkező esetben törekedjen mindegyik kérdésben eleget tenni és az egészsége és tesztoszteron szintje is helyreáll. Tisztelettel: Prof. Dr. Nyirády Péter

Dr. Nyirády Péter (urológus) válasza a Merevedési zavar,prosztata vagy hólyag probléma kérdésre

Kedves Kérdező! A merevedési elégtelenségnek számos oka van. Urológiai és andrológiai vizsgálat tudja kizárni kóros szervi eltérés lehetőségét. Javasolt további endokrinológiai gondozása. Tisztelettel: Prof. Dr. Nyirády Péter

Dr. Nyirády Péter (urológus) válasza a Túlzott aldoszteron hormon termelés. kérdésre

Kedves Kérdező! Férjének endokrinológus kell fordulnia, mert kérdéseire endokrinológus tud választ adni, Tisztelettel: Prof. Dr. Nyirády Péter

Dr. Nyirády Péter (urológus) válasza a Mellékvese kifáradás? kérdésre

Kedves Kérdező! A mellékvese működésének zavaraival a belgyógyászat egy speciális területet, az endokrinológia foglalkozik. Önnek endokrinológustól kellene segítséget kérnie és hozzá kellene fordulnia! Tisztelettel: Prof. Dr. Nyirády Péter

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Megnagyobbodott férfi mell kérdésre

Kedves kérdezo. A panaszok és labor eredmenyeket infokoljak a Bromocfiptin szedese. Erdemes labor vizsgalat pajzsmirigy mukodes tisztazas miatt. Udvozlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Kortizol lelet értelmezése kérdésre

Kedves kérdezo. Nem latok kotos kiugras. Szerintem rendbe van.Udvozlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Laborlelet kiértékelése kérdésre

Kedves kèrdezö. Kezdem a szènhidràttal. Tekintettel hogy a vèrcukor èrtèk kiss emelkedet7.8 javaslom hogy csõkkent cukor tartalmu ètelek fogyasztàsa . Ezzel megszünnek a szivdobogàsok. A magasvèrnyomàsra alkalnazot teràpia megfelel. A pajzsmirigy normàlis mükõdès miatt folyamas ellenörzère van szüksèg. Javaslom hogy fèlèvento kontrol. Panaszai igy kontrol alatt maradnak. Nem làtom hogy valamilyen kezelisi vàltoztatàsra van szüksèg. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Laborlelet kiértékelése kérdésre

Kedves kèrdezö. Tisztelettel kèrem egy rövid leiràs mik a panaszok illetve rövid anamnèzis. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás kérdésre

Kedves kèrdezö. Megoldàs mindig van. Ahiz hogy bàrmilyen javaslattal jövök tusztelettel kèrem egy EKG vizsgàlat . Àtküldi a görbèt igy pontos megoldàs javaslok majd. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Pajzsmirigy betegség kérdésre

Kedves kèrdezö. Nem közölte milyen adagban szedi a Letrox.. A suly gyarapodàs a pajzsmirigy alulmüködèse miatt lehett. Ha igy van akkor igazitani a Letrox adagolàs. Javaslom keresse fel a kezelö orvosàt. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Podányi Beáta (bőrgyógyász - kozmetológus) válasza az Abnormális szőrösödés kérdésre

Kedves Kérdező! nem írta meg életkorát, de attól függetlenül is lehet genetikai alapon is különböző a szőrzete az embereknek. A radikális szőrtelenítési divat eredményezheti, hogy a szőrzet a rendszeres eltávolítás hatására megerősödik. Ha a leletei rendben vannak, ne aggódjon.

Dr. Elek Csaba (nőgyógyász, humángenetikus, homeopata orvos) válasza az Okozhat-e a marihuánafogyasztás menstruációs zavarokat? kérdésre

Tisztelt Asszonyom! A háttérben stressz állhat, melyet marijuana fogyasztásával akar (?) csökkenteni. Az előbbi okozza a cikluszavart, a kábítószernek egyéb brutális hatásai lehetnek. Tisztelettel: dr. Elek Csaba

Dr. Elek Csaba (nőgyógyász, humángenetikus, homeopata orvos) válasza a Korszövettani lelet értelmezése kérdésre

Tisztelt Asszonyom! Ez a lelet a tüszőrepedés elmaradásával kapcsolatos ösztrogénterhelés jele, mely kezelést igényel, ellenkező esetben a vérzés ismét jelentkezik és egyéb szövődmények is felléhetnek. Tisztelettel: dr. Elek Csaba

Dr. Podányi Beáta (bőrgyógyász - kozmetológus) válasza a Nagyon magas SHBG - endokrinologus doktor segitseget kernem! kérdésre

Kedves Kérdező! A leleteinek 90%-a rendben van. Endokrinológushoz mindenképpen menjen el, hogy a kétségeket eloszlassa. Nem láttam, így a hajhullás mértékét és típusát nem tudom megítélni. Van egy bizonyos hajhullás normálisan is, mert a haj cserélődik.

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Pajzsmirigy probléma kérdésre

Kedves kérdezö. Az êrték felsõ normal hatàron belül vannak. Azt jelenti hogy fokozot stresz esetèn az értékek emelkednek igy panaszai lesznek. Valòban ilyenkor azonnali gyogyszer nem kell. De ha pansz mentes marad akkor kb. 6 honap mulva ismételni kell a labor vizsgàlat. De ha panaszai lesz akkor azonnali labor ês kezelês javasolt. Ůdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Pm alulműködés-cikus változás? kérdésre

Kedves kèrdezö. A szabályos ciklus zavaroknak a pajzsmigynek igen nagy szerepe van. Mivel alulmukodik azért pótlásra szükség van Letroxal. Ahogy normál pajzsmirigy működés jön létre a ciklus is rendbe lesz. Elő fordulhat hogy késik van kimsrad. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Elek Csaba (nőgyógyász, humángenetikus, homeopata orvos) válasza a Pajzsmirigy alulműködès-fogamzásgátlás kérdésre

Tisztelt Asszonyom! Természetesen, a kettőt együtt kell szednie. Tisztelettel: dr. Elek Csaba

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Pajzsmirigy okozta pitvarfibrilláció kérdésre

Kedves kèrdezö. Több mint valószínű hogy a pajzsmigy okozza a ritmus zavar. Annak ellenére hogy a labor vizsgálatok határ esett volt még is a pajzsmirigy időnket különböző okok miatt fokozot működésű. A Metothyrin a megfelelő gyógyszer rá. Ezzel rendbe hozzá a ritmus zavart is. Ami a jód terápia illeti véleményem szerint átmeneti megoldást eredményez hiszen időnket ismételni kell. Ez azonban valóban megterheli a szervezetet. Látom hogy igen Kiss adag Metothyrin elegendő. Én továbbra javaslom a Metothyrin szedés. Időnként labor kontroll mellett. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Elek Csaba (nőgyógyász, humángenetikus, homeopata orvos) válasza a Hormon eredmények hartása a teherbeesésre kérdésre

Tisztelt Asszonyom! Hasonló adatok csak akkor értékelhetők, ha azok a ciklus 21. napja körül készülnek. Ennyit az orvosának tudni illenék. Tisztelettel: dr. Elek Csaba

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Meszes pajzsmirigy göb kérdésre

Kedves kèrdezö. Javaslom keresse fel egy endokrinologus . az õ vèlemnye dõntö ilyen eserben. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Szívdobogás a fülben kérdésre

Kedves kèrdezö. Ha nincs magas vèrnyamàs sziv problèmàk vagy rytmuszavar akkor nincs jelentösège illetve kezelèst nem igènyel. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Tesztoszteron laboreredmények kérdésre

Kedves kèrdezö. A fáradékonyság számos tényező befolyásolja. Pl. Vitamin hiány vérszegénység anyagcsere problémák pajzsmirigy működési zavar stb. Egy csonka labor vizsgálat nem ad megfelelő válasz. Így abból nem lehet egy diagnózis vagy vélemény eszközölni. A tesztoszteron szint mérés egy célzott vizsgálat és egy magában nem elég. Kérdésem miért készült illetve volt e más labor vizsgálat? Ha igen és megossza velem akkor érdemi vélemény illetve javaslat tudnék közölni. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Kiss Huba Gergely (pszichiáter) válasza a Férfi hormonvizsgálat antidepresszások után (endokrinológia) kérdésre

Kedves Hölgyem! A hormon vizsgálatokat nyugodtan elvégeztethetik, annak ellenére, hogy az antidepresszánsok befolyásolhatják a tesztoszteron szintet, ennek mértéke tudomásom szerint nem jelentős. Tisztelettel

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Pajzsmirigy kérdésre

Kedves kèrdezö. Továbbra várom a leleteket. Köszönöm üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Pajzsmirigy kérdésre

Kedves kèrdezö. Várom a labor eredmènyeket. Üdvözlrttel Dr.Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza az Alacsony tesztoszteron szint kérdésre

Kedves Kèrdezö. Az eredmènyek jòk. Ezzel nincs tennivalò. A szexuàli vàgy csökkenès nem hormonàlis eredetü. Inkàbb pszichès okkok miatt van. Kèrdèsem szed e valamilyen izom fejlesztö szer? Vagy sok energia ital? Vagy fogaszt e valamilyen serkentö szer? Ezek az anyagot a kezdetben fokozzàk a szexuàlis vàgyat majd kèsöbb csökkenti. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza Ösztrogén kérdésre

Kedves kèrdezö. Nem köli a labor eredmènyeket. Igy nehz bàrmit mondani.Üdvözlettel Dr.Mihranian Hermon

Dr. Megyaszai Márta (reumatológus és sport szakorvos) válasza a Lehetséges hogy emiatt növök lassan? kérdésre

Kedves Kérdező! Kicsi a valószínűsége, hogy az orrspray jelentős hatással bírt volna a növekedésre. Persze ez a dózistól és a használati időtől is függ. A növekedés akkor fejeződik be, ha a csontok növekedési zónája lezárul. Ez a kamaszodás végén történik meg, és bőven eltarthat 18 éves korig is a növekedés, amennyiben a kamaszodás nem fejeződött be hamarabb... Kérdés esetén gyermek endokrinológus szakorvos tud segíteni. Dr. Megyaszai Márta

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Lelet értelmezés kérdésre

Kedves kėrdezö. Kèt külömbözö vizsgálatrol van szò de az egyik kiegèsziti a másikat. Az eredmènyek mindig a beteg oanadzaival èrtèkelhető. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Elek Csaba (nőgyógyász, humángenetikus, homeopata orvos) válasza a Menstruáció előtti barnázás több napon keresztül kérdésre

Tisztelt Asszonyom! A több lehetséges betegség közül elsőként a tüszőrepedés elmaradására (folliculus atresia) gondolunk. Ennek precíz gyógyítása nélkül a baba sem fog összejönni,s ha mégis, könnyen elvetéli. Tisztelettel: dr. Elek Csaba

Ismerje meg szakértőinket!