+10° - +31°
Nincs front

Orvos Válaszol

Nemi betegségek kategória

Legújabb válaszok Nemi betegségek kategóriában

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Nemi betegseg kérdésre

A leírása alapján nem tűnik herpesznek. Azt javaslom,forduljon bőr-nemigyógyászhoz, mert látatlanban nem lehet diagnózist mondani. Dr Várkonyi Viktóriát ajánlom a Belvárosi Orvosi Centrumban. Üdvözlettel,Dr Tisza Timea

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Mi lehet a baj? kérdésre

Az egészen biztos,h szakemberhez kell fordulnia,mert vizsgálat nelkül,látatlanban senki nem tud segiteni.Nincs ebben semmi szegyellnivalo.Az orvos meg aztan vegkepp nem csinal ebbol ugyet,hozza van szokva az intim terulet ellatasahoz.Bőr-nemigyogyaszt keressen fel mindenképpen. Dr Tóth Bélát ajánlom jó szívvel a Belvárosi Orvosi Centrumban. Üdvözlettel, Dr Tisza Timea

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Nemi betegseg kérdésre

Kedves Érdeklődő! Semmiféle krémmel nem lehetséges a hímvessző méretét megnövelni. Úgyhogy ezért nem javaslom a használatát,nem a herpesz miatt. Üdvözlettel,Dr Tisza Timea Belvárosi Orvosi Centrum

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Makkon piros foltok, hámlás kérdésre

Erdemes volna Ont friss tunetekkel,kezelesmentes allapotban vizsgalatoknak alavetni,valamint a partneret is.Biztosan meg lehet talalni a kozos problemat,ha jo szakember megbizhato labor hatterrel vegzi a kivizsgalast.Dr Varkonyi Viktoriat ajanlom a Belvarosi Orvosi Centrumban.Udvozlettel,dr Tisza Timea

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza Ureaplasma, doxycylin kérdésre

Ez attól függ,hogy mi a betegség,amire kapta.A kórokozó okozhat többféle kórképet ugyanis. Önnek mi a diagnózisa? Üdvözlettel,dr Tisza Timea Belvárosi Orvosi Centrum

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Makk gyulladása kérdésre

Biztosan gyógyítható problémája van,mielőbb szakszerű ellátást kap,annál hamarabb rendben lesz.

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Chlamydia_nem hat az antibiotikum? kérdésre

Bármelyik lehetőség fennállhat,sőt,az is,hogy újra elkapta menet közben.STD szakorvost kellene felkeresnie,aki kideríti,mi a probléma es végére jár.Dr Várkonyi Viktóriát javaslom a Belvárosi Orvosi Centrumban. Üdvözlettel Dr Tisza Timea

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Makkon elvaltozas kérdésre

STD szakembert keressen fel mielőbb,azt javadlom. A makk gyulladását okozhatják különféle kórokozók, kémiai irritáció,allergia s ezeket más más módon kell kezelni.Dr Várkonyi Viktóriát ajánlom a Belvárosi Orvosi Centrumban.Üdvözlettel,dr Tisza Timea

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza az Egy éjszakás kaland után kihez forduljak? kérdésre

Üdvözlöm! STd rendelésre menjen kivizsgálásra,azt javaslom. Az AIDS miatt kell ez esetben a legkevésbé aggódnia,mert a HIV fertőzés orális szex révén nagyon ritkán terjed. Ezzel szemben orálisan átadható a gonorrhoea, a Chlamydia fertőzés, a szifilisz, a herpesz,sőt a HPV is. Az aktus után 4 héttel már minden lényeges kórokozó elvégezhetőek a szűrővizsgálatok. Üdvözlettel,Dr Tisza Timea Belvárosi Orvosi Centrum STD és HPV Centruma

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Nemi probléma kérdésre

Üdvözlöm, bár kérdést nem tett fel,de gondolom,azt szeretné megtudni,mi lehet a panaszai oka.Sajnos,a leírtak alapján nem tudom megmondani, jelentkezzen STD rendelésen vagy bőrgyógyászaton,ott biztosan meg fogják oldani a problémát.Üdvözlettel,Dr Tisza Timea Belvárosi Orvosi Centrum

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Hiv fertőzés? kérdésre

Legjobban teszi ez esetben,ha elmegy HIV tesztre. Igy biztosan megtudja,hogy mi a valos helyzet.Szedje ossze batorsagat,es vagjon bele!Ha a partnere nem kiemelt rizikocsoportba tartozik ,vagyis nem biszexualis, drogos,prostitualt stb., akkor elenyeszo az eselye,de biztosat csak tesztelessel tudhatunk meg. Udvozlettel,dr Tisza Timea Belvarosi Orvosi Centrum

Dr. Podányi Beáta (bőrgyógyász - kozmetológus) válasza a HIV orális úton kérdésre

A HIV elsősorban vér útján terjed, tehát bőrsérülés esetén biztosan. Viszont a HPV elsősorban nyálkahártyán keresztül terjed, tehát oralisan is.

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza Ueraplasma kezelése kérdésre

Udvozlom!Jojjon el a Belvarosi Orvosi Centrumba STD rendelesunkre, elvegezzuk a szukseges tesztet,es celzott kezelest alkalmazunk mindkettejuknek.Semmilyen szexualis egyuttlet nem javasolt a panaszmentesseg es negativ kontroll teszt elereseig. Dr Tisza Timea

Dr. Podányi Beáta (bőrgyógyász - kozmetológus) válasza a Std kérdésre

Kedves Kérdező! Ha az eredményei negatívak, akkor nyugodjon meg. Ha az antibiotikum az oka, hogy negatív az eredmény, akkor azt jelenti, hogy hatékony volt a kezelés, nemcsak a fogára. Ha még mindig gyanakszik, akkor ismételtesse meg a szűrővizsgálatokat 1 hónap múlva.

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Szexuális együttlét megbízhatatlan partnerrel kérdésre

Az óvszer,ha minden fajta érintkezéshez az aktus teljes tartama alatt sértetlenül fent volt, megfelelően biztonságos. Persze,nem 100%,hiszen akadnak olyan kórokozók,melyek a gumi által nem fedett területen átadódhatnak.Ha tünete nincs,3 hét múlva érdemes szűrésre menni.Addigra már az ellenanyagokat kimutató vértesztek is jeleznek. Üdvözlettel,dr Tisza Timea Belvárosi Orvosi Centrum

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a STD(helyes tisztálkodás) kérdésre

Ha Ön elkapott valamit,azon a tisztálkodás semmit nem segít. STD szűrésre kellene elmennie.A magánegészségügyben számos rendelőben elérhető a járvány alatt is zavartalanul.Üdvözlettel,dr Tisza Timea

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Nemi betegség kérdésre

A leírtak alapján nem gondolnék nemi betegségre.Ha azonban Önnek volt az elmúlt fél évben olyan partnere,aki miatt ettől tart,jobb,ha ezt a lehetőséget is számításba véve jelentkezik STD szűrésre. Dr Diczig Brigitte nemigyógyászt ajánlom a Belvárosi Orvosi Centrumban. Üdvözlettel,Dr Tisza Timea

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Fehér pénisz: makk része kérdésre

Látatlanban és ilyen kevés információ alapján ezt nehéz lenne megmondani.A nemi szervek bőrbetegségeivel foglalkozó bőrgyógyászt keressen fel,ha néhány nap alatt nem múlik.Dr Várkonyi Viktóriát ajánlom a Belvárosi Orvosi Centrumban.Üdvözlettel,dr Tisza Timea

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Nemi betegség kérdésre

Hiaba csurjuk csavarjuk,nem tudjuk tesztek nelkul kimatekozni,mi a helyzet.A buzos folyasrol nem beszelve,ami tuti,h nem a gumitol lett...

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Nemi betegség kérdésre

A ciszta nem okoz rossz szagú folyást,számos fertőzés igen.Ezt csak tesztekkel lehet kimutatni,ezért keressen fel szakembert.

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Piros lett a makk kérdésre

Igen,nem kizárt.Érdemes lenne rendszeresen óvszert használni,ez megvéd a szexualis úton terjedő fertőzések ellen.Ha panaszai nem múlnak,forduljon nemigyógyászhoz. Üdvözlettel Dr TiszaTimea Belvárosi Orvosi Centrum

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Végbélnyílás melletti seb kérdésre

Sajnos,ez ennyibol nem mondhato meg.On azt irta,nem volt analis kapcsolata,de nemi betegseget mas modon is el lehet kapni.Ha ettol tart,csinaltasson HIV tesztet.

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Végbélnyílás kérdésre

Egy kicsi sebet latok gyulladt kornyezetben.Lehet herpesz,kifakadt pattanas vagy serules is.Kenegesse Betadine oldattal,ha elmulik,es tobbet nem jon vissza,akkor ennyi volt.Ha kiujul,forduljon borgyogyaszhoz. Udvozlettel,dr Tisza Timea

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza a Pènisz kèrdèsek kérdésre

Üdvözlöm, valóban,a sikosító ezt a problémát megoldaná. A Pimafucort csúnya gyulladást okozhat,a használatát nem javaslom. Dr Tisza Timea Belvárosi Orvosi Centrum

Dr. Tisza Tímea (bőr-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos) válasza az Apró pattanások a nemiszerven kérdésre

Igen,bőr-nemigyógyásznak mutassa meg,mert látatlanban sajnos, nem tudok mit mondani.Addig is tartsa tisztán és szárazon a területet. Üdvözlettel,dr Tisza Timea

Ismerje meg szakértőinket!