+10° - +31°
Nincs front

Orvos Válaszol

Szív- és érrendszeri betegségek kategória

Legújabb válaszok Szív- és érrendszeri betegségek kategóriában

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza az Orrverzes kérdésre

Kedves Kèrdezö. Elnèzès a kèsöi vàlaszèrt. Javitani kellet a gèpet. Több mint valoszinü igazitañi kell a gyògyszer adagon. Javadlom egy kabor vizsgàlat utàn lehetsges. Üdvõzlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Szívnagyobbodás kérdésre

Kedves Kèrdezö. A közölt leletek alapján a helyzet nem drámai. A mèrsèben megnyagyobodott sziv illetve a magasvèrnyomás kezelhetö. Ami a szèdülès illetve a bizonytalan èrzès a nagasvèrnyomás illetve az ingadozás okozza. Javaslom ülö helyzetböl állo helyzebe lassan tegye, Tovbbá napi 2x vèrnyomás mèrès ejteni. Azzal kiderül hogy sok vagy kevės a gyògyszer. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Nebibeta, pulzus kérdésre

Kedves Kèrdező. A javadolt gyògyszer valban hatásos . Az elėrt pulzus szám megfelelő. Az következő kontrolig javadlom egy pajzsmirigy labor vizsgálat hiszen a pajzsmirigy kòros müködės okozhat hasonlò rxthmus zavarokat. Üdvœzlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza az EKG - SokolowLyon>35 mm kérdésre

Ezekek utan az UH szukseg van. Eredmenyre utan tudok velemenyezini.

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Post covid szívszúrás kérdésre

Kedves kérdezo. A panaszai tipikus post covid fertozestol vannak. Javaslom komplex vitamin keszitmeny szedni. Olyan vitamin re van szukseg amelyben nyomelemek is tartalmaz. Napi egy tbl. Javaslom kb Ket honapik. A panaszai idovel de lassan megszunnek.Ufvozlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza az Extrák terhelésre kérdésre

Kedves Kèrdezö. Panaszai miatt igen szüksèges az ismèt vizsgàlat. Üdvõzlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Mi lehet a bajom? kérdésre

Kedves Kèrdezö. Nincs szüksèg talàlgatàsokra. Javaslom vrjuk meg a kardiologus vēlemènyère. Üdvõzlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza az Ekg eredmény kérdésre

Kedves Kèrdezö. Kèrdèsem lenne. Volt e kovid fertõzèse? Kapot e kovid elleni vakcinàt? Ha igen melyik? Hogy jò e vagy nem a gyõgyszer, csak akkor derül ki ha meg vannak az õsszvizsgàt eredmènyek. De javaslom egy Pajzsmirigy labor vizsgàlat is mivel a pajzsmirigy kòros müködēs esetèn hasonlò tüneteket produkàl. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Járányi Zsuzsanna (érsebész) válasza Érszükület lábban kérdésre

Tisztelt kérdező! Doppleres vizsgálattal még pontosabb eredményt kaphat a folyamat súlyosságáról. Ha panaszai nem súlyosak, akkor azonban meggondolandó azt csak tavasszal elvégeztetni. üdvözlettel dr Járányi

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza az Erős szívdobogás érzés kérdésre

Kedves Kèrdezö. Tethessèg folyamán sok minden változik. Számos nem megszokot tünetek jelentkeznek amely zöme nem kòros. Ennek ellenère javadlom hogy folyamatossan konzultálni a nőgyò gyászaval. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Szívzörej, családban előforduló szívroham. kérdésre

Kedves Kèrdezö. Ha valòban zörej van akkor kardiolgus szakorvossal tisztàzni kell a dolgot. Annak ellenère hogy a sport orvos nem èszlelte. Semmmi köze nincs az örököltsèggel. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a VÁLASZ: Kiugró vérnyomás/pulzus, mellkasi beszúrás kérdésre

Kedves kèrdezö. Köszönöm a labor eredmènyek. Nos tudni kell hogy szàmos szervi megbetegedès okoz hasonlò tüneteket. Igy a pajzsmirigy kòros müködès is. Azèrt javasoltam hogy egy labor vizsgàlat. Nincs èrtelme egy csonka vizsgàlatra. A koràbban leirt hàrom komponens kell. Ezzel kizàrhatõ a szervi kòros müködès. Akkor mondhatò higy a stressz,szorongàs,fobia vagy pànik okozzk a tüneteket. Ez azèrt fontos mert erre alkalnazot teràpia ( nyugtatò, altatò, szorongàs oldò szerek) hez komoly függösèg alakul. . Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Kiugró vérnyomás/pulzus, mellkasi beszúrás kérdésre

Kedves kèrdezö. Köszönöm a rèszletes tàjèkoztatàs.ellemezve a panaszokat javadlom egy pajzsmirigy labor vizsgàlat elvègzèse T3,T4,TSH.. Ha megvan akkor konkrèt vèlemèny illetve javaslattal àllok elõ Üdvözlettel Dr.Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Mitralis prolapsus vs. elektromágneses testkezelés kérdésre

Kedves kèrdezö. Nem javaslom is probàlkozzon vele. Mert igen gondot okozhat. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza Érszűkölet kérdésre

Kedves kèrdezö. Lehet vàlogatni magan intèzmènyek internetten talàlhatòk. De nem rtem mièrt nem a Vàrosmajori klinikàn nem vègezheti. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon.

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Szívgyulladás - bakteriális fertőzés? kérdésre

Kedves kèrdezö. Az UH alapjàn jelenleg tennivalò nincs. A vèrvètel egy magàban nem okozz problèmàt. Ha fertõzès lenne akkor magas làzzal is drmai tünettel jàr. A billettyu hiba miatt vannak az idönkènti panaszok azèrt javaslom hogy fèlèvente kontrol. Panaszok enyhitèse is a szivmükõdès erösitèse miatt javaslom napi egy tablette Panangin forte. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza az A jelzett mitralis prolapsus esetemben jelenthet e nagyobb bajt? kérdésre

Kedves kèrdezö. Tekintettel arra hogy a vizsgàlat eredmènyek alapjàn jelenleg tennivalò nincs, szorongàsra nincs ok. De helyes hogy evente kontrolra jàr. Javaslom sima magnezium helyet Panangin forte tbl. Szedni napi egy tabletta. Jobban vèd illetve ritkàbban lesznek panaszai. Recept nèlkü kaphatò a gyògyszertàrban kisse magas az àra. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Mellkas szúrás kérdésre

Kedves kèrdezö. A panaszalehetnek sziv eredetüek, szorongàs, stressz, stb. Tovàbbà ha siet rosszul vesz fel levegõ. Annak ellenēre hogy szerintem nem sziv eredetü mg is javaslom egy EKG vizsgàlat. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Németh László (csecsemő-és gyermekgyógyászat, természetgyógyászat) válasza a Nyaki lüktetés 6 éves gyereknél kérdésre

Véleményem szerint csak a pulzushullám terjedése látható a nyakon. Amennyiben kardiológiai probléma nem áll fenn, nem tartom indokoltnak a további vizsgálatokat.

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Szív ultrahang értelmezése. kérdésre

Kedves kèrdezö. A Tachycardia nem csak sziv problèmàk oz ok. Sokszor pajzsmirigy okai is lehetnek. Elfogadom hogy a pànikbetegsèg a diagnozis. De javaslom a pajzsmirigy kòros müködès kizàràsa. Azèrt javaslom T3, T4, TSH labor vizsgàlat. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Szív körüli szúrás kérdésre

Kedves kèrdezö. Tekintettel arra hogy a kardiologia vizsgàlat negativ volt javadlom nyakigerinc rtg felvètel. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Szív uh - bal kamra megnagyobbodás kérdésre

Kedves kèrdezö. Tekintettel az èrtkek normal hatàron belül van a balkamra min elvàltozàs nem tekinthetö kòrosnak. Igy tennivalò nincs. Szorongàsra nincs ok. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Járányi Zsuzsanna (érsebész) válasza a Pár másodperces remegő érzés a szívben kérdésre

Tisztelt Kérdező Nem tudom, mi előzte meg ezt az érzést? Mit csinált? Sportolt, vagy csak üldögélt? Evett-ivott-vett be valami szokatlant? Az órák funkciója bizonytalan- mint Ön is írta," ha minden igaz" kategória. Mennyi volt eközben a vérnyomása? Pulzus száma? Ha ezek közül is volt jelentősebben eltérő érték, keresse fel háziorvosát. Ha ilyet nem tapasztalt, akkor a tünetek ismétlődése esetén tegye. Üdvözlettel dr Járányi

Dr. Járányi Zsuzsanna (érsebész) válasza a Szívkatéterezés utáni fájdalom kérdésre

Tisztelt Kérdező! Amennyiben a szúrástól a kézfeje felé eső pulzusai jól tapinthatóak (a csukló két oldalán) akkor nincs ok az aggodalomra, a tünetek meg fognak szűnni. Dolobene krém alkalmazása gyorsíthatja a folyamatot. Üdvözlettel dr Járányi

Dr. Járányi Zsuzsanna (érsebész) válasza az Xarelto vs almaecet kérdésre

Tisztelt Kérdező! A tervezett almaecet-gumicukor fogyasztása Xarelto mellett nem jelent veszélyeztetettséget. mivel nagyobb adagú almaecet fogyasztásával sem hat olyan jelentős mértékben a haemostasis elemeire. (Nonsignifikáns fibrinogén-szint változást okoz) Az ajánlott dózisokat ne lépje túl és ne fogyasszon egyéb -a véralvadást befolyásoló táplálékkiegészítőket. Üdvözlettel dr Járányi

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Szìvritmuszavar kérdésre

Kedves kèrdezö. A stressz okozhat hasonlò tüneteket. De tudni kell hogy a pajzsmirigy fokozot müködès is okozhatja. Mivel nem làtom a labor eredmènyek nem tudok többet mondani. Üdvözlettel Dr.Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Szìvritmuszavar kérdésre

Kedves kèrdezö. Lenne egy kèrdèsem. Volt e pajzsmirigy vizsgàlat? Sokszor a pajzsmirigy kòros mükõdēse okozhat hasonlò sziv rythmus zavarokat . kèrem jelezzen. De ha nem volt pajzsmirigy labor vizsglat javoslom hogy legyen. Vàrom jeleñtkezèst. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Járányi Zsuzsanna (érsebész) válasza a Pulzus kérdésre

Tisztelt Kérdező! Ha normális a pilzusa és a vérnyomása- akkor felesleges gyógyszert szednie. Ha viszont gyógyszerszedés mellett normálisak az értékek, akkor szüksége van rá. Miért kapja a Clexane-t?? Milyen betegsége van ami miatt kapja? Ezeket a kérdéseket a háziorvosával kellene tisztáznia. üdvözlettel dr Járányi Zsuzsanna érsebész

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza ÉKG leletemet szeretném értelmezni. kérdésre

Kedves kèrdezö. Külōnõs kòros jelek nincsenek. Korhoz megfelelö EKG gõrbe làthatò. Az alkalmazot gyògyszerek megfelelöek. Aggodalomra nincs ok. Üdvözlettel Dr.Mihranian Hermon

Ismerje meg szakértőinket!