+10° - +31°
Nincs front

Orvos Válaszol

Védőoltások kategória

Legújabb válaszok Védőoltások kategóriában

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza az Oltás koronavírus-fertőzés után kérdésre

Kedves kérdezo. Most tesztet kell csinalni. Ha negativ akkor kaphat oltas. Udvozlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a 3. oltás kérdésre

Kedves kérdezo ebben igaza can hogy folyamatossan valtozik a protocol. AZ utolso hir a Who javasolja a gyartoknak egy valos anticovid vakcina gyartas. Ilyen helyzetben javaslom a Pfizer mint harmadik oltas. Jobb nincs jelenleg. Mar megkaphatja. Udvozlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Magas ellenanyag szint esetén szükséges a a 3. COVID védőoltás? kérdésre

Kedves Kèrdezö. Tudni kell hogy a coronavirus mint minden virus mutalodik, Àz oltàs minden esetben vèdelmet biztosit a betegsèg kialakulàs ellen. Tovàbbà minden oltàsnak meghatàrozot ideig hat. Igy a corona elleni oltàsnak is. Azèrt javaslom a harmadik oltàs. Üdvõzlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Járányi Zsuzsanna (érsebész) válasza Post covid. Agyi verrog kérdésre

Tisztelt Kérdező! Az oltások esetleges mellékhatásait vizsgáló tanulmányok még folynak, pontos eredmények-okok- még nem ismertek. Sajnos ebben és sem tudok Önnek választ adni. Üdvözlettel dr Járányi

Dr. Béres Zsuzsanna (utazási medicina szakorvosa) válasza a Kötelező és ajánlott oltások kérdésre

Kedves Kérdező! Nagyon jò , hogy ilyen gondos,:). Kérjen időpontot és segìtünk, akár elkezdjük az oltási sorokat. 06202887248 Udv Bzs dr

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Covid Oltás kérdésre

Kedves kérdezo. Kellenek az eddig keszult eredmenyed. Akkor lehet biztos velemenyt adni. Udvozlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Következő védő oltás mi legyen kérdésre

Kedves kèrdezö. Ha jòl èrtelmezem a dolgot àtesett covid fetözèssen akkor vèdet. Az elözmènyek miatt nem javaslom a màsodik oltàs. Üdvözlettel Dr.Mihranian Hermon

Dr. Béres Zsuzsanna (utazási medicina szakorvosa) válasza a Tetanusz oltas! kérdésre

Kedves Kérdező ! 20 éves kor után célszerű a kombinált tetanusz oltast ismételni, a fomyamatos védettség miatt. Udv Bzs dr

Dr. Németh László (csecsemő-és gyermekgyógyászat, természetgyógyászat) válasza a Tetanusz oltas! kérdésre

A magyar oltási rendszer nem így van felépítve. A tetanusz elleni védettség min. 5 évig tart, ezért ezen időtartam alatt védve van.

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza a Védőoltás és allergia kérdésre

Kedves kèrdezö. Bàr minden kaphato vakcina Magyarorszàgon hatàsos is be adhatò, vèlemènyem szerint a leghatèkonyabb vakcina Moderna Orosz Kinai Ezek kõzöt vàloogathat nyugodtan. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza az Oltás kérdésre

Kedves kèrdezö. Tudni kell hogy az oltàs nem kõtelezö . Bizonyos fokig vèdelmet ad a fetõzès ellen. De ha fertözödik nem lesz sulyos. Magyarorszàgon kaphatò oltàsok hatèkonyak. Vèlemènyem szerint hàrom leghatèkonyabb a Moderna, Orosz is a Kinai. Kèrdèsère vàlaszolva ha àtesett a fertözèssen adhatò a vakvina. De tudni kell hogy ha valòban àtesett a fertözèssen kialakul immunitàs amely vèdelmet ad. Labor vizsgàlattal lehet bizonyitani hogy a szervezetèben kialakult e az ellenanyag akkor feleslegessè vlik az oltàs. Üdvözlettel Dr. Mihranian Hermon

Dr. Mihranian Hermon (belgyógyász, addiktológus) válasza covid elleni védőoltás kérdésre

Kedves kèrdezö. Ilyen helyzetben megoszlanak a vèlemènyek. Van aki javasolja van aki nem. Ha az èn gyerekemröl van szò nem javaslom a vakcina beadàsa az immunrendszer problèmàk miatt. Inkàbb szàmos vitaminokkal tàmogatom is erösitem az immunrendszer. Röviden nem javaslom. Üdvözlettel Dr Mihranian Hermon

Dr. Béres Zsuzsanna (utazási medicina szakorvosa) válasza a Koronavírus oltás kérdésre

Sajnos erre nem tudok ìgy válaszolni. Ezer es 1 oka lehet! Szep napot kìvánok Drbzs

Dr. Béres Zsuzsanna (utazási medicina szakorvosa) válasza a Melyik koronavírus elleni vakcinát adassam be magamnak? kérdésre

Kedves DN! A covidtòl nagyobb a félni valō a számok tükrében. Az oltóhelyek rendelkeznek ilyen esetekben megfelelő pl. Epipennel. Nagyon ritkán bárkinél kialakulhat, minden előzmény nélkül. Illetve intenzíves hattérrel érdemes oltani, ha extra a rizikó. Itt nem . Szép napot kívánok Dr bzs

Dr. Podányi Beáta (bőrgyógyász - kozmetológus) válasza az Oltás- Melanoma kérdésre

Kedves Kérdező! Nagyon jó, hogy kedves Édesanyja Moderna vakcIinát kap. A melanoma állapotát nem befolyásolja. Mi volt a pontos szövettan, megtudná írni?

Dr. Béres Zsuzsanna (utazási medicina szakorvosa) válasza a Sputnik - epilepszia kérdésre

Sajnos erre biztosan nem tudok válaszolni, fontos tudni , hogy az utána nem következtében, sokan ezt elfelejtik. Jó egészséget kívánok Önnek ! Dr bzs

Dr. Béres Zsuzsanna (utazási medicina szakorvosa) válasza a Covid oltas utan virusolo hatasu gyogynovenyek? kérdésre

Azt gondolom mindkét esetben jól dönt. ...de sajnos nem tudom mit szed ? Szep napot kìvánok! Udv Dr bzs

Dr. Béres Zsuzsanna (utazási medicina szakorvosa) válasza az Astra, pedagógus, védettség kérdésre

Kedves Agnes ! A pfizer oltas picit nagyobb vedettseget tud adni. Ez persze mindenkinel mas, eletkorral csokkenhet a kialakulo vedettseg. Sajnos mi nem oltunk, de erdeklodjon oltoponton, hogy korabban megkaphassa a masodik oltast. Udvozlettel , dr beres zsuzsanna

Dr. Béres Zsuzsanna (utazási medicina szakorvosa) válasza a Covid oltás kérdésre

Kedves Iren ! Errol az oltoorvonak kell majd dontenie, de azt gondolom olthato. Udv dr bzs

Dr. Béres Zsuzsanna (utazási medicina szakorvosa) válasza a Moderna oltas szovodmenye kérdésre

Kedves Agnes ! Gondolom mar tunetmentes biztosan. Jol dontott, hogy kerte az oltast. Udv dr bzs

Dr. Béres Zsuzsanna (utazási medicina szakorvosa) válasza a Covid 19 oltás kérdésre

Kedves Maria ! Biologiai terapia eseten egyeztetni kellene a kezeloorvosaval, es esetlegesen terapias szunetben sikeresen immunizalhato lehet. Udv dr bzs

Dr. Béres Zsuzsanna (utazási medicina szakorvosa) válasza a CT VIZSGÁLAT ??? kérdésre

Kedves Kamilla ! Erre igy nem tudok valaszolni, nem tudom mi a problemaja. A vedooltas ekkora jarvanyban prioritaskent celszeru kezelni. Udv dr bzs

Dr. Béres Zsuzsanna (utazási medicina szakorvosa) válasza a Leiden/ covid védőoltás kérdésre

Kedves Kinga ! Az Astra Zenecat mindenkeppen kerulnem, de bizzon a haziorvosaban o segit Onnek ebben. Udv dr bzs

Ismerje meg szakértőinket!