+10° - +31°
Nincs front

Orvos Válaszol

Szex kategória

Dr. Kerek Kriszta

Dr. Kerek Kriszta (Szexuálterapeuta és párkapcsolati tanácsadó) válasza
a Aktussal kapcsolatos kerdes kérdésre

Aktussal kapcsolatos kerdes

Jònapot! Párommal mikor szeretkezünk mar 2x elofordult, hogy aktus kozben le lankadt neki. Nem ertettem a miertjet? Kerdeztem hogy mi a baj, mindig azt mondja semmi....de valami csak van.

Nagyon kellemetlen szamomra azt erzem velem van a baj. Lehet az a baj h duci vagyok es ez miatt tag lehetek? Neha ugy erzem mintha nem erezne ha bent van. Viszont ha lovaglo poz van akkor jo neki azt latom rajta. Van olyan is h alig all fel neko, nem olyan merev. Pl 1 hetig nem talalkozinj akkor nagyon all neki, de utana mar nem jellemzo. Mi lehet a baj? Velem van a baj?

Válasz:

Kedves Kérdező! Két alkalomnál még nem beszélhetünk rendszerességről, persze jó lenne tudni, hogy mennyi idő alatt történt ez a két eset. A merevedéssel kapcsolatos problémáknak több oka lehet. Ennyi információ nem elég arra, hogy ezt meg lehessen állapítani. Lehet pszichés ok vagy fizikális betegség, de lehet, hogy csak egyszerűen fáradt volt a párja, amikor ezekre az aktusokra sor került. Nem hiszem, hogy önnel van baj, de a miértekre a választ csak ő tudja megadni. Ha őt ez a két alkalom zavarja vagy gyakoribbá válik a merevedés elvesztése, akkor érdemes először felkeresni egy urológust, majd ha ő mindent rendben talál, akkor egy szexuálterapeutát. Üdvözlettel Kerek Kriszta pár- és szexuálterapeuta

Ismerje meg szakértőinket!