+10° - +31°
Nincs front

Orvos Válaszol

Bőrbetegségek kategória

Dr. Vass Ilona

Dr. Vass Ilona (bőrgyógyász) válasza
a Bőrkiütések kérdésre

Bőrkiütések

Hosszú évek óta borkiutesekkel küzdök,amik főleg mellkastol hasam aljaig terjednek és néhány a hátamon,valamint derekam környékén található.

Főleg a hasamon,koldokom körül és a melleimen.Ket különböző típusú kiütés látható,az egyik kisebb-nagyobb méretű piros kör vagy ovális alakú de sima felszínű .Míg a többi nagyon pici,viszkető piros kiütés.Kb 1-2 mm értek a pici alatt viszont nagyon viszketnek.

Rengeteg bőrgyógyásznal jártam,mindenféle kenőcsöt és tusfürdőt kaptam de azok csak enyhítették a tünetet viszont nem szüntették meg.

A jelenlegi borgyogyaszom csinált egy biopsziat de azt mondta az eredmény nem mutatja ki amire ő gondolt így csinálni akár egy másikat,amibe én nem adtam a beleegyezésem.Ő Uritcaria Pigmentosa-ra vagy Mastocystosis spectrum-ra gondolt.

A legutóbbi találkozorol úgy engedett el,hogy nem tudja hogyan tovább amíg nem csinálunk egy második biopsziat.

Én kértem,hogy lehetne e egy allergia teszten vagy hormon vizsgálatom nem e az okozza,de azt mondta a kiuteseim teljesen mások.

Nagyon szépen kérem Önöket,segítsenek valamilyen hasznos tanáccsal!

Segítségüket előre is tisztelettel köszönöm.

 

Válasz:

Kedves Tóth Tímea! Sajnos látatlanban csak azt tudom tanácsolni, hogy vagy bízzon eddigi bőrgyógyászában, vagy szeretettel látjuk magánrendelésünkön személyes vizsgálatra. Üdvözlettel dr Vass Ilona www.borgyogyaszat.hu

Ismerje meg szakértőinket!