+10° - +31°
Nincs front

Orvos Válaszol

Szex kategória

Gipszfétisem van és nem könnyű önkielégítést végeznem normális tartalomra, pl. egy lányra csak úgy. Mit tegyek?

Tisztelt Szakértő!

 

18 éves fiú vagyok. Már kiskorom óta valamiért vonz, az ha valakinek (leginkább hogy ha velem kb egyidős) be van gipszelve vagy fáslizva valamije, főként ha a lába, vagy mankóval jár. Nekem még sosem tört el semmim, nem volt részem egyikben sem, és régóta szeretném már kipróbálni. Természetesen nem akarok sérülést okozni magamnak, és egyáltalán nem a fájdalom és a baleset ami vonz. Rájöttem már, hogy a kiemelt figyelemmel (suliban, utcán) függhet össze a dolog.

Szinte mindig gipsszel kapcsolatos tartalmakra végeztem önkielégítést kb 13 éves korom óta. Legtöbbször csak a fantáziámban egy kitalált sztorira, hogy bizonyos helyzetekben én vagyok gipszben vagy egy átélt történetre, pl ha láttam valakit. Emellett szoktam a neten talált jó fotókra is. A képeknél viszont mindegy, hogy fiú vagy lány, az izgató kép/helyzet és a szép láb a lényeg.

Bár a képeknél mindegy a nem, természetesen a lányokat szeretem és szeretnék kapcsolatot, amibe nem szeretném bevezetni ezt a fétist, egyrészt, mert valószínűleg eltaszítana mindenkit, másrészt mert ez tényleg egy legbelső, magán dolog.

Ritkán végzek önkielégítést rendes képekre lányokról, de ha igen, akkor az jóval tovább tart, a gipszes idő többszöröse, mire sikerül, főleg azért mert nincs meg egyből az az izgalom. Viszont ha sikerül, az orgazmus sokkal jobb és tovább tart, mint az átlag. A gipszes dolgoknál, mivel ritkán mutatnak újat ezért általában gyors az egész folyamat és "nem túl kielégítő", egy szép lánynál pedig olyan, mint egy gipszes történetnél vagy képnél nagyon ritkán.

Mit csináljak? Hogy érjem el, hogy jobban izgassanak a lányok? Mit gondol erről az egészről? Mennyire normális?

Válasz:

Tisztelt Szab! Viselkedésterápiás megközelítéssel, ha kb. 40-50 napra teljesen abbahagyja az önkielégítést, akkor utána újra tudja tanulni gipszmentes képekre is. Vagy akár képek nélkül is. Lényeg, hogy lehetőség szerint a nyugalmi időszakban egyáltalán ne önkielégítsen, és ne nézzen semmilyen erotikus, illetve pornográf tartalmat. A gipszes tartalmakat kerülje a későbbiekben is. Így újra tudja kondicionáló szexuális szokásait. Üdvözlettel, Hang András klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Ismerje meg szakértőinket!