+10° - +31°
Nincs front

Orvos Válaszol

Nőgyógyászat kategória

Dr. Elek Csaba

Dr. Elek Csaba (nőgyógyász, humángenetikus, homeopata orvos) válasza
a HPV szemölcs kérdésre

HPV szemölcs

(Elnézést, hogy bemásolom az üzenetet, de valami problémát írt ki a rendszer, mikor válaszolni próbáltam a tegnapi kérdésemre küldött válaszára) Tisztelt Asszonyom! Az Isoprinosine garantáltan hatástalan, májkárosító és szemérmetlenül drága, egyetlen hátránya, hogy nincs előnye. A condyloma aktiválódásának és kiújulásának egyetlen oka van, s ez a kísérő hüvelygyulladás. Ezt kellene meggyógyítani, s akkor Verrumal ecsetelővel kezelve is garantált a tartós gyógyulás. Amennyiben személyesen is lehetek segítségére, kérem, hívjon fel: 06209562513. Tisztelettel: dr. Elek Csaba Kérdésem: Tisztelt Dr. Elek Csaba! Férfi vagyok, tehát a fent említett probléma elég valószínűtlen (makkomon van az elváltozás). Ez esetben, hogy eltüntessem a már jó ideje fent álló nagyon halvány vékony csíkocskákat" mi tévő legyek? (kb 2 éve mindig miután sikerült eltüntetnem, utána eltelik pár hét és vissza jön, lehet, hogy nem elég alaposan/nem elég ideig ecseteltem) Mint említettem, STD ambulancián, azt tanácsolták, ne ecseteljem, ezt követően elkezdett erősödni ez a "lapos szemmel alig látható csík". Az immunrendszeremmel semmi gond, évek óta nem voltam beteg abszolút. Folytassam az ecsetelést ? (illetve voltam 2 szer már fagyasztáson korábban, de rá kb. 2 hétre újra visszajött nagyon halványan) Köszönettel, maradva: Férfi29.

Válasz:

Tisztelt Uram! A makkon is van condyloma. Az is jól gyógyítható Verrumallal (más gyógyszereket, pl. a Condyline-t) teljese hatástalannak találtam. Az Isoprinosinra vonatkozó megjegyzéseim Önre is vonatkoznak. Így a Tisztelt "Asszonyom" az egyetlen, ami Önre nem érvényes. Szóval: Tisztelt Uram! S most olvassa át ismét az egész szöveget. Sajnálom a bakimat, szerencsére ez nem tragikus. S bár nőgyógyász vagyok,, de infektológus és meddőségspecialista is, így a segítségre vonatkozó ajánlatom is fennáll. Tisztelettel: dr. Elek Csaba

Hasonló kérdések

Hpv vírus

Tisztelt Asszonyomí! Természetesen, nagyon nagy valószínűséggel tudok segíteni, de ez vizsgálat nélkül nem megy. Látnom kell a betegségét. Amennyiben ...

Megnézem a a választ

Herpesz

Tisztelt Asszonyom! Condyloma a humán papilomavírus 11-es típusa okozza, terjedhet nemi úton, közös fürdővíz, törülköző, stb. használatával is.. Keze...

Megnézem a a választ

Szülés előtt condylóma elektrokauterezés?

Kedves Kérdező! Nem egyszerű a döntés. Égetéssel el lehet tüntetni a szemölcsöket. Érzésteleníteni krémmel is lehet, az nem olyan kellemetlen, mint az...

Megnézem a a választ

Condyloma

Üdvözlöm, ha a condyloma elmúlik,akkor Ön meggyógyult,de a virust továbbra is hordozhatja. Ha a partnerének nincsenek tünetei,akkor ő nem beteg,de l...

Megnézem a a választ

HPV & orális szex

Tisztelt Uram! Való igaz, hogy a szájüregi és gégerákok sok esetben HPV vírusok által alakulnak ki. Viszont legalább 100 féle HPV-t ismerünk, ezekből ...

Megnézem a a választ

Ismerje meg szakértőinket!