Orvos Válaszol

Gyereknevelés kategória

Bakos Mária

Bakos Mária (védőnő) válasza
a Kisfiam rosszul alszik éjszaka kérdésre

Kisfiam rosszul alszik éjszaka

Kedves Mária!

Köszönöm válaszát. 

Az első etkezét reggel 7 és fél 8 között van, akkor Beválik 2-es tápszert kap 200ml. Tízóraira kis gyümölcsöt,változó hogy mit, hol üvegeset, hol én pürésítek neki . Ebédre üveges bébiételt adok neki , illetve ha olyat főzök , pl. zöldséglevest vagy húslevest , azt zöldségekkel, kis tésztával. Fél 5-kor kap ismét tápszert ,mint reggel ,estére pedig tejbegrízt (babáknak valót ). Este nem fogadja el a tápszert . De ez már azelőtt is így volt ,hogy jött volna a rossz alvás .

A széklet úgy gondolom, hogy rendben van. Naponta kétszer akár háromszor is van neki, nem szenvedi meg.  

Van egy két maci amit nagyon szeret illetve alvós "rongyocskák", de ezek mind bent vannak a kiságyban. Az éjszaka az elmúlt pár napban égve hagytam az éjszakai fényt is. Van,hogy átalussza az éjszaka egyik felét , de hol az egyiket ,hol a másikat . Sokszor lefekvés után akár már fél órára felsír . 

Súlya 8kg , talán egy picit több és úgy 76 cm.

Válaszát köszönöm!

Vincze Ágnes

Válasz:

Szép napot! Hányszor kap, feltétet ? Kapott e már húst, májat? Ha lehet ebben a korban még külön főzze meg a kisfiának a zöldséget, a kis mennyiség miatt. Több napra is főzhet előre, csak akkor ne tegyen bele semmit a főzőlevén kívül. Kérem számolja össze mennyiségileg az egész napi étkezéseket. Hol élnek? várom válaszát üdv Bakos Mária

Tegye fel a kérdését!

Jelentkezzen szakértőnek!

Ismerje meg szakértőinket!