Orvos Válaszol

Nőgyógyászat kategória

Dr. Elek Csaba

Dr. Elek Csaba (nőgyógyász, humángenetikus, homeopata orvos) válasza
a Kistesó kérdésre

Kistesó

Tisztelt Doktor Úr!Szeretném megkérdezni,hogy kettő probléma mentes abortusz után lehet még kisbabám?Második ab.júl.8.-án volt,menstruációm azóta rendben meg volt.36 éves vagyok van egy 5és fél éves kisfiam,félek ,hogy már nem lehet kistesója.!Szövődményt miből lehet észlelni?Mikortól lehet próbálkozni?Ajánlott vitamint,gyógyszert szednem?Köszönöm válaszát! Éva.

Válasz:

Tisztelt Asszonyom! Fontos megértenie, hogy a vetélés nem betegség, hanem ezernyi kórkép közös következménye. A lehetséges betegségeket 6 nagy csoportba soroljuk, ezt most nem részletezném. A cél az ok kiderítése és célzott kezelése, akkor a terhesség törvényszerűen bekövetkezik. Amennyiben személyesen is lehetek segítségére, kérem, hívjon fel: 06209562513. Tisztelettel: dr. Elek Csaba

Hasonló kérdések

Velaxin 50 mg

Tisztelt Asszonyom! Egyetlen antidepresszáns, vagy szorongásoldó sem magzatkárosító, így a venlafaxin sem (ez a hatóanyag neve, mert sok más néven is ...

Megnézem a a választ

Újra ciszta? Nem lehetek terhes?

Tisztelt Asszonyom! Az a bizonyos ciszta nem lehetett más, mint egy meg nem repedt tüsző. Így a petesejt sem tudhatott kiszabadulni a petefészekből. E...

Megnézem a a választ

8 hónapja nem sikerül a baba mi lehet a gond?

Kedves Kérdező! Javaslom, hogy a kérdező forduljon nőgyógyászhoz. Ha a szakembr úgy véli, lehet, hogy tovább irányítja meddőségi tanácsadáshoz. A 8 h...

Megnézem a a választ

Abortusz után

Kedves Hölgyem! A műtétet követően ez az állapot nem kóros.Mindenképpen javaslom a fogamzásgátlás és jelenleg a kiegészítő védekezés alkalmazását!Késő...

Megnézem a a választ

Mell érzékenység és sötét barna folyás

Tisztelt Asszonyom! Terhessége nem valószínű, inkább a tüszőrepedése maradhatott el, ami a méhnyálkahártya burjánzását váltotta ki. Mindazonáltal a te...

Megnézem a a választ

Tegye fel a kérdését!

Jelentkezzen szakértőnek!

Ismerje meg szakértőinket!