+10° - +31°
Nincs front

Orvos Válaszol

Terhesség, meddőség kategória

Dr. Elek Csaba

Dr. Elek Csaba (nőgyógyász, humángenetikus, homeopata orvos) válasza
a Lehetek terhes? kérdésre

Lehetek terhes?

Tisztelt Doktor úr! Eddig kétszer volt szexuális kapcsolatom, az utolsó november 10.-én. Óvszerrel védekeztünk, de már 3 hete késik a menstruációm. Csináltam két tesztet az elsőt egy hete napközbeni vizeletből, a másodikat ma reggeliből. Mindkettő negatív lett. Mi lehet a problémám? Ugye nem lehetek terhes?

Válasz:

Tisztelt Asszonyom! Csaknem 100%, hogy nem terhes. Inkább a tüszőrepedése maradhatott el (folliculus persistens szindróma). Ilyenkor a szervezetben hosszú ideig termelődik nagy mennyiségű ösztrogén, a méhnyálkahártya ezért burjánzik, lelökődni nem tud. Ez többnyire stressz eredetű álllapot, a stressz így tiltja le a szporodást a nyusziknál, őzeknél éppúgy, mint Önnél. Az egyoldalú ösztrogénterhelésnek viszont számos szövődménye lehet a meddőségtől az emlőrákig, tehát gyógyítani kell. Ehhez csak nagyon kevesen értenek, általában nem is foglalkoznak vele. Amennyiben személyesen is lehetek segítségére, kérem, hívjon fel: 06209562513. Tisztelettel: dr. Elek Csaba

További válaszok:

Dr. Elek Csaba további válasza:

Tisztelt Asszonyom! Csaknem 100%, hogy nem terhes. Inkább a tüszőrepedése maradhatott el (folliculus persistens szindróma). Ilyenkor a szervezetben hosszú ideig termelődik nagy mennyiségű ösztrogén, a méhnyálkahártya ezért burjánzik, lelökődni nem tud. Ez többnyire stressz eredetű álllapot, a stressz így tiltja le a szporodást a nyusziknál, őzeknél éppúgy, mint Önnél. Az egyoldalú ösztrogénterhelésnek viszont számos szövődménye lehet a meddőségtől az emlőrákig, tehát gyógyítani kell. Ehhez csak nagyon kevesen értenek, általában nem is foglalkoznak vele. Amennyiben személyesen is lehetek segítségére, kérem, hívjon fel: 06209562513. Tisztelettel: dr. Elek Csaba

Hasonló kérdések

Visszerek megjelenése fogamzásgátló gyógyszertől?

Kedves Hölgyem! Sajnos igaza van, a visszér-hajlamot lehet örökölni.A leírt laborleletei alapján oestrogen tartalmú fogamzásgátló tablettát csak na...

Megnézem a a választ

Fogamzásgátlás

Tisztelt Asszonyom! A mai korszerű, alacsony hormontartalmú tabletták akár 50 éves korig is szedhetők (kivételesen tovább is). Nem látom tehát akadály...

Megnézem a a választ

Túlélheti-e

Tisztelt Uram! Természetesen semmilyen számszerű esélylatolgatásba nem bonyolódhatok. Tény, hogy a fogamzás bekövetkezhetett. Ha tehát vérzéskimaradás...

Megnézem a a választ

Antibiotikum

Kedves Hölgyem! Természetesen a legnagyobb biztonságot az ad,ha a 72 órás tabl-át alkalmazza. Leírása alapján Én úgy érzem nincs szükség az esemény...

Megnézem a a választ

Helyes óvszerhasználat mellett, mennyi az esélye a terhességnek?

Tisztelt Asszonyom! Az óvszer Pearl-indexe 4 körül mozog, ami 4% éves teherbeesési arányt jelent. Hogy az esetek hány százaléka vezethető vissza helyt...

Megnézem a a választ

Ismerje meg szakértőinket!