Orvos Válaszol

Nem tudom kategória

Dr. Egri Gábor

Dr. Egri Gábor (proktológus, sebész, mellkassebész) válasza
a Pillanatragaszto bor alatt kérdésre

Pillanatragaszto bor alatt

Udv!

En olyan kerdessel fordulnek onokhoz, hogy olyan 2 hete pillanatragasztoval szerettem volna megragasztani valamit es a tubus teteje beszaradt, mas nem volt keznel egy hullamcsatt segitsegevel probaltam atlyukasztani, de nem csak azt sikerult hanem beleszurtam a mutatoujjamba az elso harmad reszenel csontig. Eleinte elegge fajt masnapra begyulladt majd egy hetig egyre jobban puposodott es fajt.

mostanr a fajdalom teljesen eltunt a pup is lement de csak nagyjabol, a szuras helye megvan pontban, illetve egy kisebb dudor van ott es olyan erzes mintha meglenne kemenyedve az izomszovet. Velemenyem szerint ahogy atlyukasztottam a pillanatragasztot es a hullamcsatt utana egybol az ujjamba landolt volt rajta pillanatragaszto es bejutott az ottani szovetek koze majd ott kotott meg.

 

olyan kerdesem lenne hogy ezzel mi a teendo? Milyen orvoshoz kene fordulni? Lehet belole valami gond?

nem vagyok egy nyugos gyerek, engem igazsag szerint nem zavar, bar tenyleg eleg fura ott vegighuzni az ujjamat es erezni hogy valami nincs rendben. A baratnom aggodik azert tettem fel a kerdest, de egy ilyen kis dologgal nem futkozhatok surgossegire.

elore is koszonom a segitsegeket.

Válasz:

Tisztelt Kérdező! Sebészeti járóbetegrendelésre kellene elmennie, főleg hogy tetanusz oltást kapjon (1 hónap a lappangási idő), valamint hogy ott meg lehessen nézni az ujját (nem feltétlenül fogják operálni). Üdvözlettel, DrEG

Tegye fel a kérdését!

Jelentkezzen szakértőnek!

Ismerje meg szakértőinket!