+10° - +31°
Nincs front

Orvos Válaszol

Jogi kérdések kategória

Székelyhídi Béla

Székelyhídi Béla (egészségbiztosítási szakértő) válasza
a Rehabilitáció és segítség kérése kérdésre

Rehabilitáció és segítség kérése

Tisztelt Orvosok!

 

Segítséget szeretnék kérni!

El nem tudom mondani mennyire tehetetlen helyzetben vagyok és már mindent megpróbáltam.

Apukám lábát combközéptől amputálták 4 hete.Múlt héten hétfőn a kórház elbocsájtotta.

Anyukám nem látja el megfelelően apukámat és sajnos az elmúlt 2 napban kiderült hogy testileg és lelkileg is bántalmazza.Van hangfelvételünk a kegyetlenkedésre.

Házi orvosnál engem és a nővérem teljesen befeketített anyukám. A felvétel hallatán már hisz nekünk az orvos is. Több fizetős rehabilitációs helyet felhívtunk és nincs hely.
Szocialis és családsegítőhöz holnap megy a nővérem hátha ott tudnak valamit tenni. Anyukám teljesen elmeháborodott és mindenben megakadályozza apa fejlődését. Kitalálta hogy apukám őt bántalmazza úgy hogy apukámnak semmi ereje nincsen. A sebészeten felírták a nyugtatót apa részére.

Az ápoló akit felvettem apukám mellé, ma anyukám elüldözte.
Ez egy nagyon hosszú és borzalmas történet.
Kérem ha van valami ötletük merre tovább akkor segítsenek én amit tudtam megpróbáltam és a nővérem is de anyukám ellen nem tudunk mit tenni és tartok tőle hogy apukám ezt így nem hogy felépülni nem fog de bele is hal.

Kérem segítsenek!!!!!

 

köszönettel

Huszár Diána Tünde 

Válasz:

Tisztelt Huszár Diána Tünde! A leírtak már sajnos túlhaladják az egészségügyi vonzatú határokat. Panaszára csak a jogszolgáltatás tud segítséget nyújtani. A jogi út első fázisa, hogy az ügyet ismertetve feljelentést tesz. Tisztelettel Székelyhidi Béla egészségbiztosítási szakértő 3142/2009/EFIK Bp. 2021.05.21. 07:54

Ismerje meg szakértőinket!