+10° - +31°
Nincs front

Orvos Válaszol

Párkapcsolat kategória

Dr. Kerek Kriszta

Dr. Kerek Kriszta (Szexuálterapeuta és párkapcsolati tanácsadó) válasza
a Szakítás után kérdésre

Szakítás után

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Volt párom problémájával fordulok Önhöz.Tíz évig voltunk együtt,de 2018.év elején szakítottam vele.Sajnos az utóbbi egy évben már nem volt olyan a kapcsolatunk,mint azelőtt.Egyre jobban távolodtam tőle,részemről elmúltak az érzések,érzelmek.Ő azóta külföldön él,de szoktunk beszélgetni és néha össze is futunk,mert összeköt minket a keresztlányunk.

Sajnos mai napig nem tudott elfelejtetni.Még mindig szeret és szeretné velem újra kezdeni,de én már nem szeretném ezt a kapcsolatot "felmelegíteni".Mi lenne a megoldás arra,hogy tovább lépjen és elfelejtsen?

Ha számít,én voltam az első hosszútávú kapcsolata.

A segítséget előre is köszönöm!

Válasz:

Kedves Kérdező, A legjobb, ha őszintén elmondja neki az érzéseit. Tudatosítania kell benne, hogy ön már mint csak barát tekint rá. Ha ez már megtörtént, akkor egy ideig távolságot kellene tartani. Nem beszélgetni, nem találkozni, mert ez benne valószínű, hogy hiú reményeket táplál. Ha mindez hatástalan, érdemes lenne a volt párjának felkeresni egy szakembert, aki segít feldolgozni neki a szakítást. Üdvözlettel Kerek Kriszta pár- és szexuálterapeuta

Ismerje meg szakértőinket!