+10° - +31°
Nincs front

Orvos Válaszol

Szakértői adatlap

Dr. Szabó László - Protézisrögzítés specialista

Dr.  Szabó László

2 kérdésre válaszolt

Kategóriái: protézisrögzítés és műfogsorkészítés, fog- és szájápolás

Szakterülete: fog- és szájápolás

Bemutatkozás

Üdvözlöm, Dr. Szabó László vagyok, a Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója. 15 éves implantológiai tapasztalattal 2011-ben született meg Magyarországon az első és máig egyetlen, kizárólag teljes rögzített fogpótlással foglalkozó rendelője. Ez idő alatt több mint 2000 elégedett páciensünk részére végeztük el nagy sikerrel a Fixfogsor® Protézisrögzítést, amely segítségével valóban jól használható, rögzített kivehető teljes műfogsort kaptak.

Garancia a rendkívül magas szakmai munkára

Intézményünk legnagyobb szakmai erőssége az erős SPECIALIZÁLTSÁG.

Ugyanis a Fixfogsor® Rendelő Magyarország első, és mai napig az egyetlen kizárólag műfogsorkészítésre és protézisrögzítésre specializálódott magánrendelője. Ez azt jelenti, hogy más kezelés iránt érdeklődő pácienseket nem fogadunk. Természetesen a protézisrögzítés előtt esetlegesen szükséges egyéb kezeléseket elvégezzük.

Ebből fakadóan szakterületünkön óriási szakmai tapasztalatra tettünk szert.

Amire büszkék vagyunk

1.  A kiemelkedő szakmai munkánk eredményeképpen a rendelőnkben végzett Fixfogsor® Protézisrögzítés rendszer 2016-ban "Mestermunka" különdíjban részesült.

2.  A Fixfogsor® ​ Rendelő 2016-ban az Év magánrendelője versenyen induló, 590 intézmény közül az előkelő III. helyen végzett.

3.  A rendelőnkben végzett protézisrögzítő szolgáltatás neve, a Fixfogsor®. A megnevezés a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett márkanév lett, amely garanciát jelent a hozzánk forduló páciensek számára a magas szakmai színvonalú ellátásra.


Teljes körű tájékoztatás

Nagy hangsúlyt fektetünk az érdeklődők teljes körű tájékoztatására. Számukra részletes online és nyomtatott tájékoztatót biztosítunk, amely igényelhető a www.mufogsorrogzites.hu oldalon.

Szakavatott ügyfélszolgálatunk bármely, a protézisrögzítéssel és műfogsorkészítéssel kapcsolatos kérdésre örömmel válaszol a (06 1) 9000 695-ös számon munkanapokon 8-18 óra között, vagy az info@mufogsorrogzites.hu címen.

Rendelőink megtalálhatóak: Budapest, XIII., Kádár u. 9.-11., Kecskemét, Temes tér 10.

Kollégáink magas szakmai tudással, sok szeretettel és empátiával várják azokat, akik jól használható, rögzített teljes kivehető fogpótlást szeretnének 

Legutóbbi válaszai

Dr. Szabó László - Protézisrögzítés specialista válasza

Mozgò fogimplantátum

Tisztelt Szakértő, 

tegnap vettem észre, hogy a több mint 8 éve, problémamentesen beültetett implantátumom mozog. Illetve lehetséges, hogy a korona rajta az, ami meglazult. Erre volt már eset kb. 6 évvel ezelőtt, amikoris visszaragasztották még egyszer... Hogyan tudnám megállapítani, hogy az implantátum vagy a korona mozog? Hétfőn természetesen felhívom a fogorvost, de addig is megőrülök. Mitől kezdhet el egy ilyen régen beültett implantátum mozogni?

Ami még eszembejutott, hogy kb egy hònapja uj fogkoronat kaptam az implantátum mellett lévő fogamra. Lehetséges hogy ez lazította ki az implantátumot? Vagy valòszínűbb, hogy csak a koronát lazította ki? 

Köszönettel, 

Marianna

Válasz:

Kedves Marianna! Köszönöm megtisztelő megkeresését! Sajnos a problémájára, kérdésére vizsgálat nélkül nem tudok válaszolni. Több oka lehet az implantátum meglazulásának, ami aztán az implantátum elveszítéséhez vezet. Ínysorvadás, csontritkulás....stb. Mindenképpen fogorvos megkeresését javaslom.
Megnézem a kérdést

Dr. Szabó László - Protézisrögzítés specialista válasza

Folyton mozog a műfogsorom, mit lehet tennie vele?

Tisztelt Doktor Úr! Hiába ragasztom a műfogsorom, az nem tart sokáig és folyamatosan mozog. A protézisrögzítés után tényleg stabil lenne a fogsorom ragasztó nélkül is?

Válasz:

Kedves Kérdező! A Fixfogsor technológia stabil rögzítettséget biztosít a kivehető műfogsor viselőjének. Segítségével a továbbiakban nem lesz szükség a számtalan kellemetlenséget okozó műfogsorrögzítő krém használatára, és számos jó tulajdonsága révén a mostaninál jelentősen magasabb életminőséget biztosít. Weboldalunkon sok hasznos információt olvashat a beavatkozásról: www.fixfogsor.hu. Üdvözlettel: dr. Szabó László a Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója
Megnézem a kérdést

Összes kérdés

Ismerje meg szakértőinket!